ceturtdiena, 2012. gada 12. janvāris

Mazs rozā pončo (un vēl viens retro priekšautiņš)

Rozā nebūt nav mana krāsa. Bet mazajai meitenei jau  pa reizei var.
 Bet vispār jau viss sākās ar miiilzīgu, mīkstu dzijas kamolu iekš rozā. Ar savdabīgu lēnu krāsas pāreju rozā - balts - rozā....  Stāvēja viņš pie manis vai pāris gadu un nespēju iedomāties to nevienā apģērba gabalā ne arī kādā citā lietā. Un tad kaut kur, kaut kā ieraudzīju pončo. Un tas bija tas, par ko šim kamolam tapt! Attēlā - kamols pēc mazā pončo tapšanas. Tā, kā vēl paliek iespēja man ar šo krāsu izpausties:)
 Adīju uz apaļajām adatām, pieaudzēju pa 2 valdziņiem priekšā un 2 auzmugurā(kopā 4) katrā otrajā kārtā. Lai interesantāk priekšā pīnīte ar krustotiem 4 valdziņiem, aizmugurē ar 2. Pieaudzēšana gan priekšā, gan aizmugurē notiek gar pīnītes malām - pirms un pēc pīnītes. Apraksts apmēram atrasts interneta plašumos, bet valdziņu skaitu rēķināju pati savu vadoties pēc dzijas un nepieciešamā  gatavā adījuma izmēra. Sākumā galvenais bija, lai bērnam pār galvu bez lielas piepūles var pārvilkt. Šoreiz izdevās uztrāpīt īsto skaitu ar pirmo mēģinājumu!

Tak riktīgs rozā uzpūtenis!

Un tad vēl, piekārtojot drēbju plauktu, atradās vēl viens aizmirsts(vai labi paslēpies) retro priekšautiņš. Sarkans!Ar kaķi!!! Un kabatiņu, protams.

3 komentāri:

  1. Ļoti jauks un mīlīgs pončo!Lai labi valkājas!

    AtbildētDzēst
  2. Tāds aveņu uzpūtenis ar putukrējumu:) Skaisti! Un priekšautiņš īstiem retro cienītājiem - fantastiska!

    AtbildētDzēst