trešdiena, 2011. gada 8. jūnijs

Taureņu karuselis pujeņu laikā

Par godu vienas mazas, burvīgas princeses piedzimšanai tapa jauns karuselītis - mobile, ko ņemt līdzi raudzībās ejot. (beidzot kaut kas, kas netiek pabeigts pēdējā vakarā vai pat pēdējā brīdī pirms došanās ciemos:))
Karuseļojas divi filca jēriņi un pieci koši tamborēti taurenīši.
Šoreiz man izdevās taureņus iestīvināt dikti eleganti - netīšām laikam gadījās pareizā kartupeļu cietes un ūdens proporcija, kurā uz brīdi iemērcu tamborētos taureņus un tad caur audumu tos izgludināju, pēc tam izliku saulītē žāvēties. Kād pirms laba laika jau ko tādu darīju(citam projektiņam), likās, ka uz taureņiem, īpaši tumšajām krāsām, var redzēt kartupeļu miltus, bet tagad viss izskatās vienkārši eleganti. Varbūt tikai citi milti?!
Padraiskojās jēri un taureņi gan ābeles zarā, gan upeņu krūmā.
Un vēl iemēģināju istabaugšā atrasto manu bērnības dienu aparātu(es gan neatceros, ka man būtu bijis ļauts ar to darboties, un saviem bērniem es ar laikam neļautu, jo pieliekot sakarsētu pie jebkuras ķermeņa daļas, varētu būt neptīkamas sekas). Toties man tagad pilnībā apzinīgai personai, lieta tīri noderīga un prakstiska. un redz, kas sanāca pirmoreiz iemēģinot!

Pie reizes vēl pāris jauku mirkļu; tiku pie sava ziedu pušķa tāpat vien, un ķēru mirkli ar žāvājošos kaķi, steigā kaķis izplūdis, bet galvenais, ka žāva redzama:)




7 komentāri:

  1. mīlīgi sanācis! ko kaķis tur runā?:))

    AtbildētDzēst
  2. nu kaķis eleganti laiski žāvājas :D
    karuselis super izdomāts :)

    AtbildētDzēst
  3. vispār jau filcs nav diez ko draudzīgs materiāls.. ķīnā ražots, ķīmiski krāsots.

    AtbildētDzēst
  4. Apbrīnoju karuselīti!! Ļoti skaists!! Man ilgi gribējies kaut ko līdzīgi saviem bērniem, bet vienmēr apstājos pie tā, ka nav jau kur īsti piekarināt.

    Apsveicu arī ar lodējamo! Varen smukas lietas taps, jau zinu!

    AtbildētDzēst
  5. Par filcu, veikalos loksēs nopērkamo - droši vien, ka ražots Ķīnā ar visām no tā izrietošajām īpašībām. maniem filca jēriņiem šoreiz diemžēl tika izmantots veikala plauktā atrastais. Bet zinu, ka ar veiklām rokām ko līdzīgu var pagatavot arī no Latvijā ražota vilnas kārsuma, iespējams, pat vispār nekrāsota un nebalināta. Tā kā izvēles iepējas ir! :)

    AtbildētDzēst
  6. Kaķis laikam domā, ka jāiet gulēt. Cik tad ilgi var sēdēt un gaidīt tās peles!

    AtbildētDzēst