papardes gan līdz nākamajai Līgonaktij vairs neziedēs...
Bet dobēs saauguši jau pašu labumi vieglām un lieliskām vasaras vakara vakariņām pēc TE atrastas receptes:
180 g svaigi spināti (ja lielākas lapas, tad tās saplucina mazākos gabalos)
0.5 litri svaigu, nomazgātu un apmēram 4 daļās sagrieztu zemeņu
Medus um magoņu mērcīte - kārtīgi samaisa visas sastāvdaļas:
1/8 kausiņa svaiga apelsīna sula
1/8 kausiņa olīveļla
1/8 kausiņa medus
1/8 tējkarotes dižonas sinepju
1/8 tējkarotes sāls
1 tējkarote svaigas citronu sulas
1 tējkarote magoņu sēkliņu
Mērcīti pārlej salātiem pie pasniegšanas.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru