trešdiena, 2012. gada 1. augusts

Gaisa baloni, lavandas un magones

Atvaļinājums joņot joņo uz  pēdējam dienām...
 Aizvadītajā nedēļas nogalē Valmieras pusē lidoja baloni. Vienvakar vēja pūsmas tos atnesa arī pie mums, viens pārlidoja pār mūsu mājām tikai dažu desmitu metru augstumā -gandrīz skarot koku galotnes un radot lielu sajūsmu Līvai; un mums arī.
Nākamajā dienā ciemojāmies Valmierā un atkal "satikām" balonus:
Karstums mazliet pierimis, bet es jau gaidu to atpakaļ. Gribu izbaudīt vasaru, īstu, karstu vasaru! Tādu, kur pat naktis nedod veldzi, kā pirms pāris dienām!
Internets atvaļinājumā šogad bezvadu un arī bez ātruma un darbaspējām. Tik vien izdodas, kā e-pastus pārbaudīt; iemīļotos blogus, ja vispār iespējams atvērt, tad bez attēliem, par normālu jauna ieraksta izveidošanas un bilžu ielikšanas es pat vairs nesatraucos - tātad jāizmanto brīdis ciemojoties pilsētā...
Rokdarbi ir nolikti malā, izņemot vienas tamborētas rozā čības, kas palēnām top līdz ar safotografētu instrukciju - cerams, ka pavisam drīz pēc atvaļinājuma būs pabeigtas gan čības, gan sarakstīts apraksts un tas viss tiks publicēts te - Griezes dienasgrāmatā.
Bet tikmēr esmu aizrāvusies ar lavandām - ar lavandas smaržas ieelpošanu, ar lavandas smaržas ienešanu telpā, ar mēģināšanu sagalbāt lavandas smaržu kaltējot tās, ar lavandu fotograēšanu visās dobēs(vairāk gan svešās, ne savās).
 
 
Un otra tāda šīsvasaras aizraušanās ir magoņziedu fotografēšana.
 

 

4 komentāri:

  1. Zinu kādu iespaidu atstāj pār māju parlidojošš gaisa balons:))To mēs izbudījām pagājušo gadu...kad nevarējām saprast no kurienes nāk tāda švīkstoša skaņa agrā rīta stundā:))

    AtbildētDzēst