sestdiena, 2011. gada 24. septembris

Meitiņas kleitiņas - RETRO

Vasara jau garām un pāršķirojot plauktu ar meitiņas drēbītēm atradās daži retro eksemplāri iz manas un manas māsas bērnības, kas šovasar pēc daudziem,daudziem nīkšanas gadiem plauktos vai kastēs atkal skraidīja apkārt ar mazām, vasaras sākumā varbūt mazliet neveiklām, bet uz rudens pusi jau dikti ašām kājelēm:)
 Šīs divas dīvainā kārtā atradu klētī kumodē, bija piesūkušās ar vecuma smaržu, bet pēc pāris mazgāšanas reizēm, tā vairs nebija jūtama.
Kleitiņas gaužām vienkārša piegriezuma un arī nedaudz apvalkātas, bet auduma zīmējuma dēļ bija vērts vilkt no vēstures apcirkņiem laukā. Un šai vasarai piestāvēja!


Savukārt šīs māsa iedāvaja mazās meitenes pirmajā jubilejā - arī jau vairāk kā divus desmitus gadus vecas, un tās arī tika ar prieku valkātas jau sākot ar pieneņlaiku!
Kaķīšu audums dikti mīļš un atbilstošs vasaras noskaņojumam.

5 komentāri:

  1. ai, cik feinas. :)
    zinu kādu blogmeiteni, kas šo izlasot, būs stāvā sajūsmā.

    AtbildētDzēst
  2. es, savukārt, esmu stāvā sajūsmā par kaķēniem - tāds mīļums un jaukums, nu tikpat kā mani ruduļi :D

    AtbildētDzēst
  3. :))) Feinas kleitiņas! Un zīmējumi uz tām - ir ko pētīt un par ko priecāties! Bet pāri visam - mazā, jaukā modelīte! :)))

    AtbildētDzēst
  4. Ja mir bija domājusi mani, tad jā.. Es te otrpus ekrānas noelšos un nopūšos no patīkamā skata! Eh... Super!
    Laimīgās!

    AtbildētDzēst
  5. :) būs vien pamazām jāvelk laukā no krājumiem un jāatrāda arī manas bērnības rotaļlietas sākot ar Dobeles gumijas zvēriņiem un visādiem improvizētiem mūzikas instrumentiem un beidzot ar vecum veco, zāģu skaidām pildīto lāci:)

    AtbildētDzēst