otrdiena, 2012. gada 5. jūnijs

Aizvadītā mēneša gardumi

Pēdējā mēneša laikā Griezes dienasgrāmatā klusums. Nav gluži tā, ka pa špo laiku nekas nav tapis ne rokdarbojoties, ne kulinārā jomā, tikai nav bijis iedvesmas un varbūt arī laika ar to dalīties.
Un laikam šobrīd nav iedvesmas arī lielai rakstīšanai un skaistos vārdos aprakstīšanai. Tamdēļ šoreiz tik dažas bildes no aizvadītā mēneša svinību gardumiem. Priekš manis pašas, atskaitei.

Mājās gatavoti biezpiena kārumiņi (izmantojot silikona formiņas) Sastāvdaļas gaužām vienkāršas - šokolāde(procesā jākausē), biezpiens, cukurs un mazi kriksīši marmelādes.





Un vecmāmiņas cepta torte mazās meitenes jubilejā:) Sastāvdaļas un tapšanas process nav noskaidrots, jo nešķita svarīgi. Gan man, gan pašai jubilārei pietika ar efektīvo izskatu.(re, re! pavisam bez apraksta tomēr neiztiku:))


Bija gardi! Abi.

3 komentāri:

  1. Izskatās ļoti gardi!Ka tos biezpiena kārumiņus -ēd ar karotīti ārā no formiņas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ui, nē! Tā iet, ka grib tik ar bildēm palielīties un slinkums aprakstīt:)
      Kārumiņš kā kārumiņš tik citas formas sanāk - tās pašas šokolādes rozītes jau tie kārumiņi vien ir.(vai jebkura cita forma, kādā ir izmantotā silikona formiņas)
      Vispirms tās formiņas ieziež ar kausētu šokolādi(es to daru ar otiņu),atdzesē,lai šokolāde sacietē, tad piepilda ar biezpiena masu un pa virsu(kas beigās sanāk apakša) atkal zieķē šokolādi. Liek ledusskapī, un kad grib mieloties, loba laukā no silikona formītes :)

      Dzēst