otrdiena, 2011. gada 15. marts

Bruņurupucis - spilvens

Te nu atkal viens darinājums(dāvana) no mazliet senākiem krājumiem - bruņurupucis; rotaļlieta krustmeitiņai, ko var izmantot arī par spilvenu:)
Tapis pagājušajā vasarā.
Kaut ko līdzīgu šur tur(bet nu vairs jau nezinu kur:P) plānojot un domājot, kā darīt, redzēju internetā. Bet manā interpretācijā rupucis veidojas no 7 tamborētiem un pēc tam satamborētiem(vai sašūtiem) sešstūriem, kas veido virsējās bruņas un apļa, kas ir apakšējā bruņa.
Kad tas viss satamborēts kopā,(arī augša ar apakšu), jau "dabiski" veidojas 6 caurumi - galvai, 4 kājām un astei. Tad caurumus aiztamborēju ar bruņurupuča ekstremitātēm, pirms pēdējās babeigšanas sapildīju ķermenī sintaponu.
Lai gan sākotnēji domāts kā rotaļu bruņurupucis, novērojumi liecina, ka gana bieži tiek izmantots arī par spilvenu, uz kura nolikt galvu, kad rotaļas nogurdinājušas:), vai apsēsties, ja grīda sāk likties par cietu.

Šķiet, izvēloties piemērotas krāsas, tāds varētu būt arī labs interjera elements, piemēram, uz dīvāna.

5 komentāri:

  1. cik jauks un rūpīgi nostrādāts!

    AtbildētDzēst
  2. Riktīgi forša ideja! :))) Bruņurupucītis ļoti īsts izskatās :))))

    AtbildētDzēst
  3. Šitādus smukumus nevar taču rādīt internetā!!! man šausmīgi patīk bruņurupuči, ES TAGAD ARĪ GRIBU TĀDU!!!! un vēl tāds liels un smuks, johaidi.... piedodiet, vājuma mirklis... nu ļoti skaists bruņrupucītis :))))

    AtbildētDzēst
  4. Es jau centos, lai patiktu gan man, gan dāvanas saņemējai. Kā nekā bija mana pirmā dāvana krustmeita pēc iecelšanas krustvecāku godā:)
    Un liels prieks, ka patīk un iedvesmo arī citus!

    AtbildētDzēst
  5. Njaa.bet. Vareeja buut sheema ja citi grib taisiit...

    AtbildētDzēst