trešdiena, 2011. gada 5. janvāris

Paliknīši tējošanai

Beidzot esmu ķērusies klāt arī rokdarbiem, citādi ar šausmām jau sāku skatīties uz ierakstiem savā blogā, kur rokdarbus sāk pārmākt visādi "ķēķniecības" nozares brīnumi. Sākot rakstīt blogu tas nebūt tā nebija domāts, bet izskatās, ka no tā neizbēgt arī turpmāk:):):) Kā nekā, vēderlietas ir viena ļoti svarīga ikdienas sastāvdaļa.
Šoreiz gan iemesls, lai ķertos pie tamboradatas, bija diezgan prozaisks  - bija nepieciešama vārda dienas dāvana māsai. Un es tak neiešu nekādus krāmus veikalā pirkt. Kā vienmēr, dikti ilgi nenāca iedvesma, vārda diena bija jau klāt, kad sapratu, kas tad taps. Tad nu nācās darboties līdz vēlam vakaram, lai pabeigtu
Pagājušogad jau negāja labāk, cik atceros māsa dāvanu dabūja ar vairāku dienu nokavēšanos, jo iecerētais projekts - tamborēts paklājiņš vannas istabai, prasīja vairāk laika nekā tajā brīdī tas bija pieejams brīvs rokdarbiem.
Šoreiz iedvesma "lika" tamborēt paliknīšus krūzītēm, procesā sapratu, ka varu paspēt ne tikai pāris "padibeņus" krūzītēm, bet vienu lielāku arī tējkannai uzcakot.
 Lai pirms iesaiņošanas iemūžinātu, uzrīkoju sev improvizētu tējošanu vienvientulībā:)
Jāatzīst, ka vispirms pasmēlos iedvesmu interneta plašumos. Padalīšos ar dažiem piemēriem, kas man šķita mīļi:

Jauki bumbierīši un ābolīši:

Dikti vienkārši, bet dikti jauki:

 
   
Šie varētu būt bērnu mīļākie:
Kā lai redzot ko tādu nerodas iedvesma?!

1 komentārs: