sestdiena, 2011. gada 1. janvāris

Skats atpakaļ un skats uz priekšu

Cik balta ir ataususi jaunā gada pirmā diena....

Jau vakar gribējās uztaisī tādu kā kopsavilkumu  par aizvadīto gadu un vienu sarakstu ar vēlmēm, ko iecerēts paveikt Jaunajā. Vakar laikam nebija īstā iedvesma, un, ja godīgi, laikam arī laika mazliet pietrūka. Bet šorīt ļāvos laiskumam, lēnai brokastu tējas malkošanai, sniega vērošanai... un mazliet rosoties, manas ieceres atrada savu formulējumu...

PAR IEPRIEKŠĒJO
Nebūs daudz lietu, būs tikai dažas, lai gan noteikti, noteikti tādu jauku un nozīmīgu lietu ir bijušas vairāki desmiti. Tomēr par VISsvarīgākajiem aizvadītā gada brīnumiem:
1. Visvisjaukākais noteikti ir mazā cilvēkbērna pievienošanās mūsu ģimenei un mana kļūšana par MAMMU. Mazais cilvēkbērns vien katru dienu sagādā vairākus jaunus brīnum-priekus.
2. Sāku rakstīt blogu un esmu ieguvusi(vismas man tā šķiet) blogdraugus, smēlusies jaunas idejas savām nodarbēm un, iespējams, arī iedvesmojusi kādu. Par to PALDIES Lainei no mammas rokām, jo gluži netīšam iemaldījusies mammas rokās, tagad esmu kļuvusi no tām atkarīga(un ne es vienīgā tāda) un saņēmusies arī pati rakstīt blogu.
3. Esmu iepazinusi  "Ģimenes Šūpuli" un daudz jauku cilvēku - Ģimenes Šūpuļa lolotāju un atbalstītāju, palīdzot citiem, ieguvusi daudz arī sev.
4. Vasaras vidū tiku izvēlēta par krustmāti jaukai, delverīgai krustmeitiņai.

PAR 2011.GADA IECERĒM/MĒRĶIEM
1. Būt laba un vēl labāka mamma savai meitiņai
2. Mācīties kaut ko jaunu, ja nu neiestāties kādā augstskolā, lai iegūtu trešo augstāko izglītību, tad vismaz kādā citādā veidā kaut ko jaunu apgūt
3. Atrast vietu, kur varētu tapt mūsu ģimenes māja
4. Blogā rakstīt vismaz 2 reizes nedēļā
5. Vairāk rūpēties par savu veselību
6. Iestādīt smiltsērkšķus un jaunas ābelītes un aī kādus jaunus/mūsmājās līdz šim nepazītus augus (cik gadus tas jau nav bijis iecerēts, bet vienmēr atlikts)
7. Sadraudzēties ar šujmašīnu
8. Nesatraukties par nesvarīgām lietām un iemācīties pacietību (tas būs grūti:))
9. Atkātrot, nepazaudēt un papildināt savas svešvalodu(angļu, vācu) zināšanas - tas nozīmē arī vairāk vēstuļu/e-pastu draugiem, kas neprot latviski
10. Atrast papildienākumus, lai pirms atgriešanās darbā varētu ar meitiņu dzīvoties pa mājām maksimāli ilgi.

Un tagad meklēt slēpes un uz Uzvaras parku slēpot!!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru