pirmdiena, 2011. gada 28. februāris

Paklājiņš...

Saulainās dienas turpinās, jēē...
Par spīti saulei aizgājušajā nedēļā mūsmājās bija iemaldījies kāds vīruss, kuru gan ātri izdzinām:)
Pāris dienas ne actiņas neizadīju, ne stabiņa nenotamborēju, bet tad jau atkal ideju pilna galva un adatas rokās...
Procesā ir kādi 3 darbiņi, jaunākais - sāku adīt mazajai jaciņu, pirmo reizi adu reglānu no augšas, tad jau redzēs, kas sanāks; veselu dienu pavadīju meklējot iedvesmojošāko modeli, adot paraudziņu un rēķinot acis, tagad lēnām top, bet pagaidām vēl nav ko rādīt.
Tāpēc atrādu jau senāk tapušu darbiņu - tamborētu paklājiņu, kurš savu vietu atradis vannasistabā, iepriekšējo iemītnieku ''deportējot'' uz vēl mazāku telpu ;)
Tapis no dažādiem krāsainiem akrila un kokvilnas diegiem, kuri kaut kā bija jāizmanto. Vannasistabā, kurā nav silto grīdu, lieliski noder, lai no siltas vannas nav "jālec"uz aukstām flīzēm:)

6 komentāri:

  1. smuks paklājiņš :)
    Man kā reizi aktuāla paklājiņu tēma, jo savam suncim beidzot kāda pieklājīga guļvieta jāuzmeistaro...

    AtbildētDzēst
  2. Ooo!!! - sunim tur var mēģināt izpausties:) Esmu redzējusi no auduma strēmelēm(bet tikpat labi varētu no biezas dzijas) tamborētu kaķim, kur pēdējās kārtas tamborētas nepieaudzējot, tā veidojas tāda maliņa uz augšu, kā groziņam.(mūsējam mincim diemžēl tādi paklājiņi bijuši nebijuši - guļ un iet, kur grib:, ja uztmeistaros kaut ko tieši viņam - noteikti demonstratīvi neizvēlēsies!)

    AtbildētDzēst
  3. Paklājiņš pa smuko:))) krāsas dzīvīgas un jautras!:)))))

    AtbildētDzēst
  4. Šis ir ļoti jauks - atgādina man manas babiņas tamborētos paklājiņus sen, sen atpakaļ!
    Man, starp citu, arī ir doma uztamborēt lupatu paklāju no auduma strēmelēm, jo babiņa atstājusi man mantojumā savu milzīgo - lupatu deķu tambori :)) Būtu jāliek lietā!

    AtbildētDzēst
  5. es visu laiku minstinos ap tiem audumu strēmeļu tamborējumiem - nav man tik daudz tādu plēšamu audumu (vienas mēmas sintētikas un glamūri :D), vēl pie tekstilmozaīkas tehnikas piedomāju (tas jau varētu būt reālāk izdarāms). Arī šāds tamborētais variants man patīk...
    Sune man tāda paliela beibe, tāpēc ar maliņām uz augšu varētu būt nepraktiski, garās kājas gāzīsies pāri :)))
    Tā ka šamā idejā vēl esmu radošo moku procesā :D

    AtbildētDzēst